Известие

Collapse
No announcement yet.

Problem4eta

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Problem4eta

Zdr kolegi,v4era mi smenqha gumite i tapacite ne sa slojili hubavo tazove i dnes gledam,4e mi nqma ediniq.Nqkoi znae li kade mogat da se namerqt originalnite tazove i dr koeto e,4e tr da mi napravqt centrovka na pompata.Sega kolata e namalila varveneto a e oveli4ila razhoda ta daide savet kade mogat da mi q centrovat dobre
    Mersi predvaritelno

Кирилица! Моля!
    После кажи каква е колата, с кой двигател е и откъде си ти.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Алфа 164тд 91год от смолян

Comment

да бе , и аз имам същия проблем с моята, много нафта харчи пък малко върви, и никои не се фаща да ми я центрова, пълен ташак...

Comment

А друго нещо проверено ли е, че да сигнете до центровката?
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

ами при мен да, дюзи разпръсквачи , сичко си е наред човека каза ходи си преи центровка , ше прая ама като няма при кои да отида..

Comment

Мариянеееее човека поне е от Смолян и няма къде да отиде а ти имаш поне 5 сервиза на БОШ - дизел във Варна където могат да ти я центроват . Единия е до магазин Зора срещу изхода от КАТ .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Мариянеееее човека поне е от Смолян и няма къде да отиде а ти имаш поне 5 сервиза на БОШ - дизел във Варна където могат да ти я центроват . Единия е до магазин Зора срещу изхода от КАТ .
                е от де да знам че там праят центровки да ги шибам,утре ше намина да видя...

Comment

На мен тва ми се случи,защото ми бяха изгоряли главите на двигатела и се доверих на смолянски майстор и при затварянето не са ми я центровали както трябва а и ми протека масло от двигателя(Няква гарнитура)
                  Кажете някой сайт с актуални цени на части

Comment

Да питам и друго,казаха ми ,че има в Стамболийски сервиз на който е мога да се доверя?Някой ходил ли е там

Comment

Ето сайт-че http://www.euro07.bg/.
                      Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                      Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                        от там каза ли на баща ми да си ходи и да не се връща за нищо свързано с алфа хахаха, ебаси некадърниците, утре ше ходя до сервиза на некаф преподавател от МЕИ дето много ги разбирал италянките, да видим тои кво ше направи !

Comment

Тва с тез коли извън София е еба.и трагедията...
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

На мен пък ми е чудно защо са пипали ГНП-то при свалянето на главите?!Главите не изгарят,а се пукат.Може да ти е прегоряла гарнитурата на някоя глава.Сега ти тече масло защото или не са шлайфани главите или не са стегнати както пише в дебелата книга. Така с този мотор ако изкараш 20-30000км ще е добре.Относно прекъсването,може и някой разпръсквач да е повредил при "ремонта".
                            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                            Opel Astra J
                            ex:
                            Alfa Romeo 164 2.5TD
                            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

за да не пускам друга тема тук ще се исплача.Колеги от какво са направени тея дръжки от картон ли.Днес вътрешната на шофйорската врата ми остана в ръката, а ми са счупени и външните две предни.Направо станах за смях.

Comment

Working...
                              X